arrow-previous overzicht

Knotsgekke dingen die Star Wars-fans deden voor hun fandom

Misschien heb je de volledige Star Wars-beeldjescollectie of hangt je kleerkast vol cosplayoutfits. Misschien vond je de memes van Baby Yoda gewoon schattig. In elk geval: May the Fourth be with you, fijne Star Wars-dag! Om dat te vieren, lees je hieronder enkele gekke stoten die Star Wars-fans uithaalden.

Oh, vergeet ook niet de drie trilogieën én series te bingen op Disney+ via je TADAAM-box.

Trouwen in Star Wars-thema

Er zijn wel meer koppels die een thema kiezen voor hun trouw, maar dit echtpaar ging er helemaal voor. De bruid, bruidegom en alle gasten verkleedden zich als Star Wars-personages. En niemand minder dan Yoda verbond de tortelduifjes in de echt! Ja, dit was ongetwijfeld liefde uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan ...

De afbeelding haalden we hier. Je leest er ook meer over het trouwfeest.

Honderdduizenden euro's uitgeven aan filmmerchandising

De fanbase van Star Wars is enorm. Dat de kostuums op een veiling sloten geld opbrengen, hoeft dan ook niet te verbazen. Maar wie geeft nu honderdduizenden euro's uit aan een versleten leren jas of een Chewbaccamasker? Zitten alle Star Wars-fans er zo warmpjes bij?

Benieuwd naar de prijzen? Lees hier meer!

Een Off-Broadway-musical maken

Star Wars ging in de jaren 70 in première en was onmiddellijk een hit. Intussen zijn er genoeg fanfics en meer om een volledig sterrenstelsel mee te vullen. Een van die creaties haalde bijna the Big White Way: “A Musical About Star Wars – or Why Star Wars is the Greatest Thing in the Galaxy, Much Much Better than Star Trek” is een Off-Broadway-musical. Al over gehoord?

Afbeeldingsbron en meer info.

In cosplay naar de Emmy Awards van 2009 gaan

Je verkleden om te tonen hoeveel je van je fandom houdt, daar is niets mis mee. Op dagen als Halloween kan je zelfs niet anders. Maar Kristen Wiig maakte wel een erg dappere vestimentaire keuze: de actrice – die we kennen van Saturday Night Live en Bridesmaids – liep tijdens de Emmy Awards over de rode loper in een outfit die een duidelijke knipoog was naar Darth Vader.

Afbeeldingsbron + Ontdek welke andere actrices ook dol zijn op Star Wars.

Naar Tunesië reizen om een filmset te redden

Ja, dat heb je goed gelezen. Zes mannen uit verschillende hoeken van de wereld sloegen de handen in elkaar om de filmset van de plek waar Luke Skywalker opgroeide, te redden. Ze doopten hun initiatief "Save the Lars Homestead", en trokken naar de zoutvlaktes van Tunesië, waar het huisje staat. Mag je jezelf wel filmfan noemen als je niet naar een ander continent reisde om een filmset in volle glorie te herstellen?

Bron van de afbeelding

Bekijk hun vlog hier.

arrow-previous Vorig artikel

Sweets for my sweets, M&M’s for our honeys

APPS

Get it on Google Play Download on the App Store Download on Apple TV

TADAAM is een Telenet-venture dat de mogelijkheden van fixed-wireless access verkent. We hebben een groot en eenvoudig idee: zowel je huis als je televisie verbinden via het mobiele netwerk. Geen kabels, geen contract, geen techniekers. Directe verbinding met de wereld. En omdat innovatie een belangrijke waarde is bij Telenet, heeft TADAAM de vrijheid om te experimenteren met technologieën en bedrijfsmodellen met volle steun van de groep.

Copyright © 2021 TADAAM